Продавець Интернет-магазин "АкваПринт Технологии" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
116 відгуків
Ми працюємо у війсковий час! Відправки по буднях!Вибір плівок
+380 (50) 916-35-00
Харьков, ул. Искринская 37, Харків, Україна
АкваПринт Технології
Кошик

Як вибрати мангал для приготування барбекю? Вибирай AHOS!

Як вибрати мангал для приготування барбекю? Вибирай AHOS!

Правила успішного барбекю: як вибрати мангал

Гарний мангал — запорука успішного пікніка та гарного настрою. Немає нічого кращого, ніж зібратися дружньою компанією та насолодитися смаком смаженого м'яса, риби або овочів-гриль. Щоб не зіпсувати задоволення, треба знати кілька тонкощів про те, яким має бути ідеальний гриль для дачі або пікніка на природі.

Основні моменти під час вибору мангала

Перед придбанням приладу для приготування продуктів на грилі обдумайте, де ви будете ним користуватися. Якщо передбачається постійне його розміщення в одному місці — розгляньте варіант встановлення стаціонарного мангала. Такий мангальний комплекс складається з відділення для вугілля, дров, має дах, каркас і робочу поверхню для готування. Іншими словами, це знахідка для шанувальників гриль-кулінарії.

Переносний мангал малогабаритний і зручний у транспортуванні. Гальмівні чаші у наборі з підставкою й диском-барбекю — так мають сучасні пристосування для готування на свіжому повітрі.

Такі типи пристроїв можна замовити в компанії AHOS. Бренд представляє гриль-мангали на будь-який смак, а також додаткові аксесуари: лопатки, підставки для загостреної чаші, ємності для олії, столи та полінниці. Всі інструменти мають естетичний вигляд та виготовлені в стилі мінімалізму.

Розбірність конструкцій дає змогу фантазувати зі способами приготування їжі: запікати, смажити на шампурах або решітці-гриль, варити та підігрівати їжу — все це можна отримати, купивши в продукцію AHOS. Виробником гарантоване ручне складання та висока якість продукції.

Критерії ідеального мангалу

Як і в будь-якої речі, мангала має особливості. Вибираючи жаровню, звертайте увагу на такі характеристики:

  • Метал: сталь або чавун. Матеріал має різну вагу, тому спирайтеся те, в яких умовах використовуватиметься купівля.
  • Товщина стін — чим тонша, ніж нижча жаростійкість. Для походу підійде і звичайний мангал із невеликою вагою. Але якщо в пріоритеті довговічність користування — віддавайте перевагу мангалу з товщиною корпусу не менш ніж 2-3 мм.
  • Розміри. Враховуйте кількість осіб, для яких заплановано готувати шашлик.
  • Жодної фарби. Корпус має бути виготовлений або з нефарбованого металу, або мати гальванічне покриття.
  • Наявність продувних віконець, кришок, подвійного дна. Чим більше додаткових конструкцій, тим більше варіацій приготування страв.

Якісний стаціонарний мангал недешеве задоволення. Але вклавшись один раз, ви отримаєте собі справжнього помічника в кулінарії та проведете навколо нього чимало душевних посиденьок із близькими людьми.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner